Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (3.79 secunde)
in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009. ... Cele mai putine locuri de munca vacante, respectiv cele mai mici rate ale locurilor de munca vacante s-au inregistrat in trimestrul IV 2009 si in trimestrul II 2010.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
Ce intilnire a avut procurorul anchetator cu subcomisarul Adrian Bura, adjunctul Politiei Rutiere Satu Mare, la un bar din Sinaia, inainte de arestarea acestuia si a sefului Politiei Rutiere Satu Mare de catre PNA?
Restrictii rutiere au fost impuse si pe alte strazi care vor fi parcurse de cortegiul funerar. ... Pe mai multe strazi din municipiul Curtea de Arges au fost impuse restrictii rutiere, sambata, pentru desfasurarea funeraliilor regale.
Sambata, in jurul orei 19.30, agentul principal Petrica Munteanu de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea a observat un Jeep Toyota parcat pe trotuar, in fata Agentiei Loto de pe Strada Stefan cel Mare, chiar langa semnul care interzice acest lucru.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
La randul lor, politistii Brigazii Rutiere vor urmari sa asigure fluidizarea traficului in apropierea locurilor in care se vor organiza concerte si vor fi prezenti pe drumurile principale, in punctele ce prezinta risc de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens.
"N-are ce cauta acolo un asemenea semn!" Conform reprezentantilor Politiei Rutiere, in intersectia cu pricina au prioritate cei care circula pe strada Principatele Unite, care are regim de drum principal.
Deputatii isi pot pierde permisele Potrivit memorandumului intocmit de Secretariatul General, incepand cu noiembrie 2005, la Camera Deputatilor au fost primite 79 de adrese intocmite de Serviciile Politiei rutiere din cadrul MAI prin care se solicita comunicarea identitatii persoanei care a condus Dacia Logan pentru care s-a dat amenda.
Consilierii PSD si PNL din legislativul Baniei au initiat peste ordinea de zi a sedintei de joi, 28 septembrie, un proiect de hotarare prin care intentioneaza sa suplimenteze numarul de statii din Craiova ale operatorilor din transportul judetean de persoane, dupa ce, in iulie, 16 dintre cele 27 de statii fusesera desfiintate tot prin votul lor.
Mai mult, el crede ca toata aceasta chestiune "este o lucratura speciala" si ca ar fi fost pusa la cale de inspectorul-sef al Politiei Rutiere din Vrancea. "E vorba de un scenariu de proasta calitate al inspectorului-sef al Politiei Rutiere Vrancea, prieten cu Sapunaru", a sustinut Oprisan.
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. ... Pentru inceput, democratii nu s-au simtit deloc confortabil cu faptul ca acesta, desi unicul candidat pentru functia de sef al Agentiei Rutiere, a iesit pe locul doi.
Drept pentru care vom face o analiza si vom solicita cresterea numarului de politisti, atat la Serviciul Politiei Rutiere, cat si la celelalte structuri.
Dupa cum a mentionat Banta, pe adresa institutiei a fost transmisa deja o adresa in acest sens din partea Serviciului Politiei Rutiere Gorj.
Daca ar fi sa-i dam crezare lui Marian Butnaru (foto), seful Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, institutia pe care o conduce nu face parte din "hora" descentralizatelor.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta se poate "traduce" prin 30 de automobile, un autolaborator crimininalistic si 114 lucratori. ... In plus, Serviciul Politiei Rutiere Constanta mai are in dotare o Dacia 1310.
Rutiera extinsaPotrivit vicepremierului Dan Nica, politia nationala nu va fi efectiv retrasa, ci va coordona unele actiuni, cum ar fi cele de cercetare a circumstantelor producerii accidentelor rutiere.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova.
google-analytics.com